AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından Filistin'e destek olmak için düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yürüyüşte gençler, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını sert bir dille kınadı.

"CANİLERİN KARŞISINDAYIZ"

Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Filistin’e destek yürüyüşü ve basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "İsrail tarafından açık hava hapishanesine çevrilen Gazze'de bugün dahi hastaneler bombalanmakta ve Netenyahu hükümeti tarafından soykırım suçu işlenmekte. Savaş hukuku, insan hakları ihlal ediliyor, uluslararası hukuk tanınmıyor ve bunlar tüm dünyanın gözü önünde yapılıyor. Bunların hepsi İsrail'in bugün ve gelecek için küresel bir tehdit olduğunu ortaya koymaktadır. Türkiye'nin ötesinde bölgenin en büyük gençlik hareketi olan AK Gençlik olarak daha adil bir dünya diyerek yola çıkan Cumhurbaşkanımızın izinde her zaman mazlumların savunucusu olduğumuzu ve insanlık ve hukuk bilmez canilerin karşısında olduğumuzu saystop diyerek haykırıyoruz."

Meteoroloji Samsun için saat verdi! Sağanak o saatlerde şiddetini artıracak Meteoroloji Samsun için saat verdi! Sağanak o saatlerde şiddetini artıracak

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.