AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde hedeflerinin yine büyük bir zafer elde etmek olduğunu belirterek, "Bunu hep birlikte omuz omuza başaracağız" dedi.

Samsun'da şaşırtan olay! Meyve suyu kutusunun içine gizlemişler Samsun'da şaşırtan olay! Meyve suyu kutusunun içine gizlemişler

SAHADA UYUM VAR

Köse, 31 Mart Yerel Seçim hazırlıklarıyla ilgili kentteki son durumla ilgili Samsun Medya Grubu'na değerlendirmelerde bulundu. Samsun'da 100'e yakın resmi başvuru yapan aday adayının olduğunu hatırlatan Köse, "Şu ana kadar bize herhangi  usul ve esasa, prensiplerimize aykırı olan bir durum bize yansımadı. Tüm aday adaylarımız usul ve esasa uygun olarak sahada çalışmalarına devam ediyor. Yerel seçim çalışmalarını tüm arkadaşlarımızla çok iyi bir şekilde yürütüyoruz" diye konuştu.

HEDEFİMİZ ZAFER

Cumhur İttifakı'nın 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nden güçlenerek çıkacağına inancının tam olduğunu kaydeden Köse sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun özelinde de Cumhur İttifakı olarak çok güçlü bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Sahada yaptığımız gözlemlerle birlikte bu inancımız her geçen gün güçleniyor.  Bir an olsun bile rahavete kapılmadan tüm enerjimiz ile tam konsantrasyonla çalışıyoruz. Şehrimizin her noktasında gönüller kazanmaya, gönülleri fethetmeye devam ediyoruz. Seçimde hedefimiz yine büyük bir zafer elde etmek. Bunu hep birlikte omuz omuza başaracağız, 81 ilimiz ve ilçelerinde destan yazacağız. "

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.