Samsun'da AK Parti Samsun Seçim Kordinasyon Merkezi'nin açılışı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. "Cumhur ittifakı"nın büyük ilgi gösterdiği açılışta, 31 Mart yerel seçimlerinde "Zafer" vurgusu öne çıktı.

YOĞUN KATILIM OLDU

Yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen SKM'nin açılışına AK Parti Samsun Milletvekilleri Ersan Aksu, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, eski AK Parti Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, eski AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe başkanları, İlçe belediye başkanları, AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan adayları, önceki dönem il başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. 


"ÖNEMLİ BİR SEÇİM "

31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, "İsmi yerel seçim ama etkisi tüm dünyaya, mazlum coğrafyalarına kadar etki ededecek bir seçimi 31 Mart'ta yaşayacağız. Kapı kapı dolaşacağız, sıkmadık el bırakmayacağız. Büyükşehir'de ve 17 ilçemizde ipi zaferle göğüsleyeceğiz. Oyumuzu artıracağız. 81 ilimize örnek olacak bir oy oranıyla bu seçimi alacağız" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden çevreye değer ekonomiye güç Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden çevreye değer ekonomiye güç

"EN GÜZEL ÖRNEĞİ"

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu da "Perşembe günü dünya liderini, mazlumların umudunu, Türkiye Yüzyılı'nın cumhurbaşkanını, genel başkanımızı Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'nda ağırlayacağız. Biz 20 yıldır AK belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiledik. Şimdi de Hem Büyükşehir de hem İlkadım hem Atakum'da, 17 ilçemizde AK kadrolar yerel belediyicilik hizmetleriyle yoluna devam edecek" ifadelerini kullandı. 

"HALİT KARDEŞİMİZİN EMRİNDEYİZ"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de şunları söyledi: "18 belediyeyi 18 Mart'ta iş başına getireceğiz. Bizler de elimizden geleni yapıp, yeni arkadaşlara yardımcı olacağız. Halit kardeşim görevi aldıktan sonra da onun emrindeyiz."  

"İNSANIMIZIN HAYATI KOLAYLAŞACAK"

17 ilçe ve büyükşehir ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Samsun için hazırız ve kararlı olduklarını vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri vizyonuyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde; Samsun’umuzu daha hızlı, daha güçlü, daha ileri taşımaya hazırız. 2024 seçimleriyle Samsun’umuzu daha ileri taşımak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Samsun’umuz için hayallerimiz, önceliklerimiz; insanımızın hayatını kolaylaştıracak, Samsun’umuzu mutlu insanların şehri haline getirecek yatırımlarımız, projelerimiz var. Şehrimizi adım adım geziyor, her bir hemşehrimizi dinliyoruz. Şehrimizi vatandaşlarımızla ele ele vererek ileri taşımayı önemli buluyoruz. 5 yıl ilçe başkanlığı, 5 yıl ilçe belediye başkanlığı yapmış biri olarak ilçelerimizin, şehrimizin, hemşehrilerimizin önceliklerinin, taleplerinin farkındayım. İnşallah göreve geldiğimizde Samsun’umuzu daha da ileri taşımak için gece gündüz demeden canla başla çalışacağız” dedi.

"BİZ DAVA PARTİSİYİZ"

Samsun’a uzun yıllar hizmet etmiş, şehre önemli yatırımlar kazandırmış isimlerin layıkıyla yaptığı bir göreve talip olduklarının altını çizen Doğan, “Geçmişten günümüze büyüklerimiz Samsun’umuza çok önemli hizmetler kazandırdı. Bizler bu sorumluluğun bilincinde olarak hareket edeceğiz. İnsanlar göreve gelirken değil, görevlerini teslim ederken duruşlarını gösterirler. Çok büyük bir erdemle her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e şükranlarımı sunuyorum. Bizler her şeyden önce bir dava partisiyiz. Bizim davalarımız makamla değil, gönülle oluşur. Biz kampanyamız boyunca hem şehrimizi adımlıyor hem de dinliyoruz. Ev ev gezecek, dertleri, sıkıntıları soracağız. Hep beraber adımlarımızı buna göre atacağız. Cesur, kararlı bir şekilde yol yürüyeceğiz. Derdimiz günü bereketli geçirmek. Derdimiz belediye başkanı olmak değil sadece; büyüklerimizin evladı, küçüklerimizin abisi, yaşıtlarımızın kardeşi olacağız” ifadelerini kullandı.

"DAHA GÜÇLÜ YARINLAR"

Samsun daha güçlü olsun diye çalışacaklarını belirten Başkan Adayı Halit Doğan, “Buna yetecek enerjimiz var. Samsun’un AK Parti iktidarı ile beraber bu şehre getirdiği kazanımları var. İnşallah kol kola girerek Samsun’umuzu 17 ilçemiz ve büyükşehirimizin zaferi ile taçlandıracağız.  İlkadım ve Atakum’u da çokça geziyoruz. Herkes diyor ki, “Bitsin artık bu çöküş belediyeciliği, gelsin artık gerçek belediyecilik!” Atakum ve İlkadım’ı tekrar gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Hizmet yolculuğuna hep birlikte kol kola yürüyeceğiz. Amacımız Halit Doğan bir oy fazla aldı demek değil, amacımız Cumhur İttifakı Samsun’da gerekeni yaptı dedirtmek. Ulaşamadığımız yerlere ulaşacak, gönülleri alarak yol yürüyeceğiz. Samsun’umuzu daha güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Samsun’umuza geçmişten değil, bugünden değil, sizlerin yol arkadaşlığıyla 50 yıl sonrasından bakacağız. Samsun’umuzun ihtiyaçlarını gelecekten bakarak, 50 yıl sonrasından bugünü planlayarak hayata geçirmek istiyoruz. Sen, ben, o demeden; biz diyerek yolumuza devam edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun. Sizleri Allah’a kendimi de sizlere emanet ediyorum” diye konuştu.


BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Şubat Perşembe günü Samsun'a geleceğinin müjdesini bir kez daha duyuran AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de, "Cumhurbaşkanımızın Samsun mitingleri kuruluşumuzdan bugüne hep yoğun katılımla coşkulu geçmiştir. Vatandaşlarımız 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00'te Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceğimiz mitimgimize de büyük ilgi gösterecektir. Samsun, büyük buluşmada yine tarihi günlerinden birini yaşayacak. Hazırlıklarımız yoğun şekilde devam ediyor. Tüm halkımızı Büyük Samsun Mitingimize davet ediyorum" dedi.  

"AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM"

Yerel seçim hazırlıklarına gerçekleştirdikleri çalışmalarla devam ettiklerini kaydeden Başkan Köse sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir ve ilçelerimizde seçimleri kazanmak için gece gündüz çalışacağız. Hep birlikte omuz omuza tüm ilçelerimizde sahada, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Enerjimiz, motivasyonumuz en üst seviyede. Milletimiz ile el ele gönül gönüleyiz. Şehrimizde sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarımıza yoğun şekilde devam edeceğiz. Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet yolunda aşkla çalışmaya devam."

"18'DE 18 HEDEFİ"

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur da, "İnşallah 31 Mart'ta 18'de 18 yaparak büyük bir şölenle Cumhur İttifakı'nı taçlandırırız. Perşembe günü de Cumhurbaşkanımız Samsun'a gelir. Tüm Samsunluları Cumhuriyet Meydanı'na davet ediyoruz. Biz de MHP teşkilatı olarak orada olacağız" diye konuştu. 

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.