AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, adaylarının Samsun'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Gerçekten listemiz vatandaşlarımızda görecektir çok güçlü isimlerden ve çok tecrübeli isimlerden oluşmaktadır. Listemiz beklediğimizin üzerinde güçlü bir liste olmuştur" dedi. 

SAMSUN'A HAYIRLI OLSUN

Necdet Uzun'la Seçim Başlıyor programında AK Parti İl Başkanlığı'ndan bağlanan Kanal S Programlar Koordinatörü Said Çetintaş'ın canlı yayın konuğu İl Başkanı Mehmet Köse oldu.
Aday listelerinin açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Köse, "Partimiz YSK'ya partimizin tüm Türkiyedeki vilayetlerimizdeki milletvekili adayı listelerini teslim etti. Tabiatı ile Samsun ilimizinde milletvekili adayları kesinlik kazanmış oldu. Özellikle milletimize ve özellikle Samsunumuza hayırlı olsun diyorum.   Cumhurbaşkanımız kamuoyuna son günlerde bu konuyla alakalı açıklama yapmıştı. Sayın bakanlarımızı vilayetlere belirleyeceğini ifade etmişti. Bu bakımdan da bizim içinde bir bakanımızın Samsun'da aday gösterilmesi bizi de mutlu etti. Gerçekten listemiz vatandaşlarımızda görecektir çok güçlü isimlerden ve çok tecrübeli isimlerden oluşmaktadır. Listemiz beklediğimizin üzerinde güçlü bir liste olmuştur. Samsunumuza tekrar hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.