BAŞKAN AKSU'DAN MHP'YE ZİYARET 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Abdullah Karapıçak'tan  sonra göreve başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Osman Kandıra'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Aksu, Kandıra'ya hayırlı olsun dileklerini iletti, görevinde başarı diledi. Samimi havada gerçekleşen ziyarette Kandıra, Başkan Aksu ve ekibine teşekkür etti. 

2023 SEÇİMLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Aksu, "Cumhur İttifakı olarak milletimiz ile omuz omuzayız" dedi, 2023'e çok güçlü şekilde adım attıklarını vurguladı. 

Türkiye'nin yarınları için bugüne kadar elde edilen kazanımların daha da ileriye  taşınması noktasında 2023 seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Aksu, "Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Milletimiz ile biriz, beraberiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını hep birlikte coşku ve gururla kutlayacağımız, Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2023'te de milletimizin büyük teveccühü ile zafer Cumhur İttifakı'nın olacaktır. Çok daha büyük hedefleri gerçekleştirmek için hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak Samsun'da da 2023 hazırlıklarımıza, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün, Abdullah Karapıçak'tan  sonra görevi devralan Osman Kandıra başkanımıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Çalışmalarımız açısında da çok verimli bir görüşme oldu" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.