İl Başkanlığı binasında İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla düzenlenen toplantıda açıklama yapan Aksu, "2 Ocak 2019'dan bu yana onur ve şerefle yürütmekte olduğum Samsun İl Başkanlığı görevimden Sn. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Teşkilat Başkanlığımızın olurlarıyla Milletvekilliği Aday Adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım" dedi. 

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN GÖREVİNDEN AYRILDI

Başkan Ersan Aksu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "AK Parti'mize gönül veren dava arkadaşlarım, değerli hemşehrilerim; davamızın bir neferi olarak 2 Ocak 2019'dan bu yana onur ve şerefle yürütmekte olduğum Samsun İl Başkanlığı görevimden Sn. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Teşkilat Başkanlığımızın olurlarıyla Milletvekilliği Aday Adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. 

TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

AK Parti'mizin bu kutlu yürüyüşünde davamızın mensubu olmaktan, milletimize hizmet etmekten, teşkilatımız ile birlik beraberlik içinde çalışmaktan, hemşehrilerim ile gönül gönüle, iç içe  olmaktan son derece mutluluk duyduğum bu kutlu görevi Ocak 2019'da şahsıma layık görerek tensipleriyle onurlandıran, Milli Mücadele şehri Samsun'umuza her zaman büyük sevgisi olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanvekillerimize ve Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.  Görev sürem boyunca şehrimize hizmet noktasında ve teşkilat çalışmalarımızda yoğun mesai harcadığımız Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılarımıza, Bölge ve İl Koordinatörlerimize, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, geçmiş dönem İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimize,  meclis üyelerimize, geçmiş dönem ilçe başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimize, sandık kurulu üyelerimize, kuruluştan bugüne teşkilatımızın kademelerinde görev alan yöneticilerimize, müşahitlerimize, teşkilatımızın her bir mensubuna, aile bireylerime ve hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

"AK PARTİ'MİZİN HER ZAMAN BİR NEFERİ OLDUK"

Biz bu kutlu davanın, AK Parti'mizin her zaman bir neferi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz kocaman bir aileyiz. Milletimizle birlikte omuz omuza inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı'na,  Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023'e damga vurmaya hazırız.  Sn. Cumhurbaşkanımızn liderlğinde milletimizin büyük desteğiyle ülkemize ve Samsun'umuza daha büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Asrın felaketinin yaralarını hep birlikte sarmaya,  afetzede vatandaşlarımızı kucaklamaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz. 20 yıldır Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti kazandı, hiç kimse kaybetmedi. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimde de milletimizin büyük teveccühü ile yine Sn. Cumhurbaşkanımız kazanacak, yine AK Parti kazanacak, yine Cumhur İttifakı kazanacak. Böylece 85 milyon milletimiz kazanacak. Biz 85 milyon biriz, beraberiz. Biz Türkiye'yiz, birlikte güçlüyüz. Türkiye için, Samsun için yarın değil hemen şimdi diyoruz. Ülkemize, şehrimize, milletimize ve partimize hayırlı olsun."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.