AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, Meclis'te Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya kentte çözüm bekleyen çalışmalarla ilgili talepleri iletti, verdikleri katkılardan dolayı da kendilerine teşekkür etti.

HAVZA-VEZİRKÖPRÜ YOLUNU SORDU

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: "Sanayi bölgelerimizin önemini çok iyi okumamız gerekiyor" ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: "Sanayi bölgelerimizin önemini çok iyi okumamız gerekiyor"

Aksu, TBMM'de söz alarak Samsun'la ilgili talepleri sıraladı. Samsun'u 'Kuzey'in Merkezi' olarak tanımlayan Aksu, Yeşilkent Kavşağı ve Samsun Şehir Hastanesi Bağlantı Yolu'nun yapımına verdiği desteklerden dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na teşekkür ederek sözlerine başladı. Aksu, Bakan Uraloğlu'na fiziki haliyle yüzde 30'u gerçekleşen ve yapımı halen devam eden Havza-Vezirköprü bölünmüş yolunun ne zaman tamamlanacağını sordu. 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya da seslenen Aksu, 5 bin dekar fındık üretim alanı olan Kavak ilçesinin, tarım havzaları üretim ve destekleme modeli kapsamına alınmasını isteyerek, Vezirköprü ilçesinin tarımsal potansiyeli dikkate alınarak, Tarım ve Orman Müdürlüğü Hizmet Binası'nın bir an önce yapılmasını talep etti. 

Aksu ayrıca, bakanlıkların bütçelerinin hayırlı olmasını diledi.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.