AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Mustafa Seven, "Sağlık turizminde altyapımız çok güçlü, çok gelişmiş imkanlarımız var. Milletvekili olduğum takdirde, Samsun'u sağlık başkenti haline getirmek için birtakım girişimlerde bulunmak istiyorum" diyerek hedeflerini açıkladı.

ALTYAPISI HAZIR

Seven, Kanal S ekranlarında Programlar Koordinatörü Said Çetintaş'ın sunduğu Seçim Vitrini'nin konuğu oldu. Hedeflerini ve projelerini açıklayan Seven, "Benim Samsun'u restore etmek gibi bir hayalim var. Turizmi canlandırmak istiyorum. Sağlık turizminde de altyapımız çok güçlü. Bizim hastenelerimiz çok gelişmiş, imkanlarımız var. Samsun'u bir sağlık başkenti haline getirmek için birtakım girişimlerde bulunmak istiyorum. Civar illerden Samsun'a insan akımı zaten var ve bunların çeşitlendirilmesi noktasında doğa, gastronomi gibi sektörlerin profesyonelce planlanması gerek. Samsun bunların hepsine hazır, altyapı var" dedi.

REKOR OY BEKLİYOR

Milletvekili olduğunda sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacağını dile getiren Seven, "Cumhurbaşkanımızın ülke bazındaki hedef ve ideallerine sahip çıkacağız. Bunun yanında Samsun için canla başla çalışacağız. Ben gerçek anlamda milletin vekili olmak istiyorum. Vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Vatandaşımızın temennilerinin hepsi olumlu yönde. Ben hiç olumsuz bir tepki almadım. İnsanların AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza bir teveccühü var. Teşkilatlarımız gerçekten hazır. Bu seçimin ne kadar önemli olduğunun herkes farkında. Allah'ın izniyle bu seçimi almada sorun yaşamayacağız. Ben Samsun'da alacağımız oyun, geçen seçimlerden daha fazla olacağını düşünüyorum" diye konuştu. 

DEVLET BÜTÜN UNSURLARIYLA DEPREM BÖLGESİNDEYDİ

11 ili yıkan Kahramanmaraş merkezli depremlerin olduğunda Hatay'ın Antakya ilçesinde olduğunu da ifade eden Seven, şunları söyledi: 

"Ben de bir depremzedeyim. Yaralı kurtuldum. Hatta ellerimde ve vücudumun çeşitli bölgelerinde yaralar hala var. Ben buraya gelip iki gün dinlenip, tedavimin tamamlanmasının ardından; arkadaşlarımla temin ettiğimiz iki konteyner yardım malzemeleriyle beraber tekrar Antakya'ya geri döndük. Oradaki vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalıştık. Devletin bütün unsurlarıyla orada yardıma koştuğuna ben bizzat şahit oldum. Samsun'dan çok ciddi yardımların geldiğini gördük. Samsun'la da gurur duyduk. Ne kadar büyük bir millet olduğumuzu ben orada gördüm. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi şu anda tek gündemimiz oradaki vatandaşlarımızın yaralarının sarılması. Ramazan ayı da geliyor. Yardımlarımıza devam edelim. Bu fekalet de inşallah son olsun"

VATANDAŞIN İLGİSİNDEN MEMNUN

Aday adaylığı çalışmaları esnasında vatandaştan çok yoğun ilgi gören ve bu teveccühten çok mutlu olduğunu ifade eden Seven, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı Programı dahilinde ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için canla başla çalışacağım. Deprem felaketinin yaralarını sarmak için olması gereken en güçlü irade ve kararlılık Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dadır. Samsun'u üretim, istihdam, ihracat ve turizm temelli büyüterek, dünya şehirleri arasında en üst sıralara taşıma gayreti içindeyiz. Samsun hem sağlık hem turizm hem sanayi şehri olacak. Kentsel dönüşüm Samsun'la ilgili vizyonumuzun en önemli parçası. Samsun'u güzel günler bekliyor. Milletvekili olduğum takdirde Samsun için gece gündüz çalışacağım." 


SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.