Samsun'da şap aşılamasına giden veterinere köpek saldırısı! Samsun'da şap aşılamasına giden veterinere köpek saldırısı!

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün'ün göreve gelir gelmez 20 personeli işten çıkardığını öne sürerek, "Hem ahlaklı belediyecilik diyeceksiniz. Güzellemeler yapacaksınız sonra işçiye mobbing uygulayıp işten çıkmalarına sebep olacaksınız nerede kaldı sizin ahlaklı belediyeciliğiniz?" dedi. 

"KENDİ ADAMLARINIZA YER Mİ AÇIYORSUNUZ?"

Bakır, "Göreve gelir gelmez yaklaşık 25 belediye personelimizin yeriyle oynadınız? Bu halk sizi hizmet etmeniz için, taş üstüne taş koyup ilçemizin menfaatleri doğrultusunda çalışmanız için oy verip başkan seçti, evlerine ekmek götüren belediye personellerimize mobing uygulayın işten çıkarın diye oy vermedi... Belediye Başkanlığına talip olurken çözüm önerileriniz olduğunu iddia ederek seçildiniz. Ama siz hizmet yapmak yerine çareyi işçi çıkarmakta buldunuz? Kendi adamlarınıza mı yer mi açıyorsunuz?" dedi. 

"PANKARTLAR ASIYOR"

Şerif Ün'ün işçi kıyımı yaptığını öne süren, Bakır, "Göreve başladığınızda belediye personellerimizle bir araya geldiğinizde "Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmedik, ekmek vermeye geldik" diyerek çalışan personellerimize umut tacirliği yapıyorsunuz. Seçim süreci boyunca bizler ilçemize nasıl daha fazla yatırım getirir nasıl daha fazla istihdam oluşturabiliriz diye düşünüp projeler üretirken görüyoruz ki Şerif Ün ise nasıl işçi çıkaracağının plan ve hesaplarını yapıyormuş, 8 emekçi belediye çalışan kardeşlerimizi daha işten çıkararak toplamında 20 kişiyi işinden çıkardınız. Gördük ki Şerif Ün gelir gelmez bir yandan işçi kıyımı yaparken bir yandan da kendi geçmişini unutarak borçlu belediye diye sağa sola pankartlar asıyor. Yani diyor ki Kavak benden hizmet beklemesin. Bizde şimdi soruyoruz Sayın Başkan bırak artık emekçi kardeşlerimizle uğraşmayı, ilçemize hizmet etmeye çalışmaya başlayın..." ifadelerini kullandı.

FİKİR İŞÇİSİ: GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Ayşe Çolak