Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, bir esnafın “Seçildiğiniz takdirde ayda bir kez bizi ziyaret etmeye söz veriyor musunuz” sorusuna
“O zaten bizim taahhütlerimiz arasındadır, söz veriyorum” diye cevap verdi. 

Milli Mücadele'nin kadınları unutulmadı: Her biri o döneme ait! Samsun'da duygu dolu defile Milli Mücadele'nin kadınları unutulmadı: Her biri o döneme ait! Samsun'da duygu dolu defile

YÜZLERİ GÜLÜMSETTİ

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, dünkü seçim çalışmalarına bir restoranda AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu ve teşkilat üyelerini de katıldığı kahvaltı programıyla başladı. Kurnaz ardından Mahmutlar Köyü Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı ve üyelerine projeleri hakkında bilgi verdi. Kurnaz'ın daha sonra esnaf ziyaretde bir iş yeri sahibiyle diyaloğu yüzleri gülümsetti. 

KARŞILIKLI TAAHHÜT

Esnaf, Kurnaz'ın vermiş olduğu sözleri belgelemek için video çekimi yaptı. Esnaf, İhsan Kurnaz’a, “Seçildiğiniz takdirde ayda bir kez bizi ziyaret etmeye söz veriyor musunuz” diye sorarak cep telefonuyla kaydetti. Kurnaz bu soruya, “O zaten bizim taahhütlerimiz arasındadır, söz veriyorum…” diye cevap verdi.  Esnaf kayıt sırasında bir soru daha sorarak, “Peki bizi ziyaret ettiğinizde bizim istek ve dileklerimize gerçekten, gönülden fayda sağlayacağınıza söz veriyor musunuz?” diye sordu. Bu soruya ise İhsan Kurnaz, “Yasal olan her şeye söz veriyorum…” diye cevap verdi.  Bunun üzerine esnaf vatandaş AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz’a, “O zaman biz de sizi seçmeye söz veriyoruz…” diyerek sandıkta İhsan Kurnaz’a oy vereceğini taahhüt etti. 

YÖNETİM ANLAYIŞI DEĞİŞECEK 

İhsan Kurnaz, video çekiminin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ifade ettiği gibi sürekli vatandaşla iç içe olan ve sahada terleyen bir başkan olacağını belirterek, şunları söyledi: “Biz makam için değil, hizmet için, İlkadım’ın, İlkadımlının, esnafımızın, bütün vatandaşlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, sokaklardaki can dostlarımızın belediye başkanı olmak için yola çıktık. Şehr-i emin, şehrin emini olmak için, Akif’in dediği gibi, 'Kenar-ı Dicle’de bir kurt kapsa koyunu, gelir de Adl-i İlahi sorar Ömer’den onu…' anlayışıyla sorumluluklarımızın farkında olarak bu ateşten gömleğe talip olduk. Biz hesabı önce Allah’a vermek için yola çıktık… Vatandaşa hesap vermek kolay, iş; asıl hesabı mülkün sahibine verebilmek. Azimliyiz, kararlıyız, sorumluluklarımızın farkındayız, İlkadım’da yönetim anlayışını topyekün değiştirmeye geliyoruz. Hem Samsun’da hem de Türkiye’de örnek bir idare tarzı ortaya koyabilmek için geliyoruz.” 

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.