AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin, İlkadım Belediyesi Meclisi "Denetleme Komisyonu"nun yaptığı incelemeler sonucunda hazırlanan raporda, usulsüzlükler ve gereksiz harcamalar yapıldığı iddialarıyla ilgili  "Karşımızda öyle bir siyaset anlayışı var ki kelime oyunları ile dört yılı geçirdiklerini ve sizleri kandırdıklarını sanıyorlar" dedi. 

AKTİF HALE GETİREMEDİLER

Erbin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İlkadım Belediyesi'nin yönetilemediğini belirterek, "Tekrar bir hesapsızlık ve beceriksizlik ile karşı karşıyayız. 2022 yılını 405 milyon lira gelir ile kapatan İlkadım Belediyesi, bir akaryakıt tankeri almak için dahi kredi talebinde bulunuyor. Bu nasıl iştir. Üstelik becerip de aktif hale getiremedikleri bir adet akaryakıt tankeri envanterde kayıtlı olduğu halde" diye konuştu.

BOŞA GEÇEN DÖRT YIL  

"Karşımızda öyle bir siyaset anlayışı var ki kelime oyunları ile dört yılı geçirdiklerini ve sizleri kandırdıklarını sanıyorlar" diyen Erbin şunları söyledi: "Fakat sizler, ortada hizmet adına boşa geçen bir dört yıl olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Tüm kaynakların doğru kullanılması için zaman yaklaşıyor. 365 günden geriye doğru takvim işlemeye başladı artık. Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile 'Şahlanış Dönemi'nin bir parçası olarak İlkadım ilçemizi hizmet kervanına kavuşturacağız."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.