AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin, İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasının fotoğrafını paylaşarak, "Bu fotoğraf paslanmış, bakımsız ve işlevsiz hale gelen bir belediye hizmet binası ve onun giriş kısmı değil, aynı zamanda bir anlayışın bir beceriksizliğin bir vazgeçişin resmi olduğunu belirtmek isterim" diyerek hizmet eleştirisinde bulundu.

BAHANESİ YOKTUR

Erbin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Necattin Demirtaş'ın başkan olarak görev yaptığı İlkadım ilçesinde dört yılın zayi olduğunu öne sürerek,
"İlkadım Belediyesi'nin bu dönem ki son hizmet yılına girmiş bulunuyoruz. Kocaman bir dört yıllık dönem zayi olmuştur.  Bir hesap uzmanı mali müşavir olarak belediyenin bütçesine baktığımızda tüm hizmetleri yapmaya yettiği gibi yeni projeler yapmaya da yeterlidir. Bahanesi ve mazereti yoktur. Bizler zaruri olarak gördüğümüz alt yapı hizmetlerinin aksamaması adına şartlı olması koşulu ve teknik çalışma sonucu belirlenen yol yapımlarında kullanılmak üzere asfalt, sathi kaplama malzemesi ve agrega gibi malzeme alımlarına destek verdik" dedi.

ELDEKİNE SAHİP ÇIKMIYORLAR

Savruk, özensiz, alaycı ve hesapsız bir yaklaşım ile getirilen kredilere karşı çıktıklarını kaydeden Erbin şunları söyledi: "Ayrıca, belediye taşınmazlardan ve gayrimenkullerinden oluşan duran varlıkların bitmek bilmeyen iştahla satma isteklerine belediye hizmetlerine dönüştürülmesi önerisi ve maksadı ile hep karşı durmanın gayretinde olduk. Ama onlar ne varsa satalım bir an önce elden gitsin anlayışından vazgeçmeden devam ediyorlar. Fakat anlıyorum ki eldekine de sahip çıkamıyorlar. Öncelik eğer hizmet olsa satma çabasından ziyade nasıl insanların hayatlarına dokunabilirizin derdinde olurlardı.  Kıymetli hemşerilerim; sizlere göstermiş olduğum bu fotoğraf sadece paslanmış, bakımsız ve işlevsiz hale gelen bir belediye hizmet binası ve onun giriş kısmı değil aynı zamanda bir anlayışın bir beceriksizliğin bir vazgeçişin fotoğrafı olduğunu belirtmek isterim. Anlatmaya gerek yok fakat gene de söylemeliyim ki;  dört yıllık dönemi tam olarak ifade eden müthiş bir tablodur. Emanete sahip çıkılamamasının, sahipsizliğin, dertlenmemenin ve boş verdim gitti anlayışının başkanının ve yönetim kadrosunun zafiyet fotoğrafıdır."  

TELAFİ EDİLECEK

Yerel seçimlerin yaklaştığına işaret Erbin, "Daha önce çok uzak olmayan yakın bir zamanda hizmet odaklı siyaset anlayışının geleceğini söylemiştim. Artık yıldan düşüyoruz ve zaman yaklaşıyor. İlkadım'ın kayıplarını telafi etmek için aziz İlkadımlıların desteği ile çok yakın bir zamanda millete hizmet sevdalılarının göreve geleceğine inancım tamdır" ifadelerine yer verdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.