AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, "AK Parti iktidarlarında ulaşımdan sağlığa, eğitimden-teknolojiden spora, tarımdan sanayiye Samsun’umuza pek çok hizmet ve yatırım gerçekleşmiştir. Samsun’un tarım, ticaret, turizm ve sanayi şehri olarak mevcut ve büyük potansiyeli harekete geçirilmiş önümüzdeki yıllarda üretim, istihdam ve ihracatında büyük sıçramalar gerçekleşecektir. Samsun kazanmaya devam edecektir" dedi.

ÖRNEK TABLO

14 Mayıs seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Köse, "Ülkemiz 14 Mayıs seçimleriyle bir demokrasi şölenini daha alnının akıyla tamamlamıştır. Tüm ülkemizde ve meşale şehrimiz Samsun’da büyük bir olgunluk ve sükûnet içinde kayda değer herhangi bir asayiş sorunu yaşanmadan vatandaşlarımız huzur içinde oylarını kullanmış, seçimlere çok büyük bir oranda katılım gerçekleşmiştir. Aziz Milletimizin demokrasiye ne kadar bağlı olduğunu gösteren bu örnek tablo ile Türkiye milli iradenin üstünlüğüne bağlılığını bir kez daha ispatlamıştır" diye konuştu.

ERDOĞAN SEÇİLECEK

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimiz bugüne kadar yapılan tüm seçimlerin galibi olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinden de Aziz Milletimizin büyük bir teveccühü ile zaferle çıkmıştır" diyen Köse, "14 Mayıs seçimlerinin mutlak galibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Partimiz ve Cumhur İttifakımız olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan en yakın rakibine 2,5 milyon oy fark atarak birinci turun galibi olmuştur. Seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük bir oy farkıyla Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilecektir" ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ'NİN KALESİ

AK Parti iktidarlarında ulaşımdan sağlığa, eğitimden-teknolojiden spora, tarımdan sanayiye Samsun’a çok sayıda hizmet ve yatırım gerçekleştirildiğini kaydeden ;Köse sözlerini şöyle sürdürdü: "Samsun’un tarım, ticaret, turizm ve sanayi şehri olarak mevcut ve büyük potansiyeli harekete geçirilmiş önümüzdeki yıllarda
üretim, istihdam ve ihracatında büyük sıçramalar gerçekleşecektir. Samsun kazanmaya devam edecektir. 14 Mayıs seçimlerinde Samsun, Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 62 oranıyla her zaman olduğu gibi yine büyük bir destek vermiştir. Samsun AK Partimizin kalesidir. 2018 seçimlerinde olduğu gibi desteğini devam ettirmiş ve TBMM’nde 5 Milletvekili ile temsil yetkisi vermiştir. 14 Mayıs seçimlerinde demokratik olgunluk ve tercihleriniz; başta Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize vermiş olduğunuz büyük destek nedeniyle siz saygıdeğer hemşehrilerimize şükranlarımı arz ediyorum."

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.