VATANDAŞ AK PARTİ'YE İNANIYOR 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, esnaf ve vatandaş ziyareti sırasındaki gözlemlerini aktardı. Vatandaşın AK Parti'nin tüm sorunları çözeceğine inandığını belirttiğini dile getiren Yazıcı, "Program kapsamında temasta bulunduğumuz vatandaşları ben çok pozitif buldum. Herkes düşünce ve kanaatini çok samimi bir şekilde, özgürce ifade ediyor. Genel olarak bu ifadelerden anladığım; herkesin AK Parti'nin icraatlerini takip ettiği, onayladığı, yaşanan kimi sorunların aşılacağı konusunda deneyim ve tecrübe sahibi olduğunu söylüyor. Dolayısıyla birlikte yürüdüğümüzün altını çizdiklerini gördüm. Bu da mutluluk verici" diye konuştu. 

DESTEK YÜKSEK OLACAK 

Farklı ses çıkaran vatandaşları da oturup sabırla dinlediğini, muhakame ve muhasebe yaptıklarında mesafenin daha da azalarak kendilerini sıcak karşıladıklarını dile getiren Yazıcı şunları söyledi:

"İnsanımız küçük bir olgu da olsa doğrudan kendisini ilgilendiriyorsa dile getirir. Getirmesi de çok doğal bir hakkıdır. Vatandaş seçime doğru giderken, egemenlik hakkını kullanacağı gün olan 14 Mayıs'ta daha rasyonel davranacak. Bir muhasebe yapacak. Vatandaşımızın, oyunu kime niçin vereceğinin muhasebesini yaparak oy kullanacağı kanısındayım. Böyle bir muhasebenin sonunda da vatandaşımızın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na desteği yüksek oranda olduğu kanaatindeyim."

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.