Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan: “Engelli bireylerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan: “Engelli bireylerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yle birlikte, 6 Şubat depremlerinin en çok etkilediği şehirlerden biri olan Hatay’a gitti. Karaaslan, Hatay'ın yeniden imar ve ihya edileceğini belirtti.

BİN 240 ŞANTİYEDE ÇALIŞMA 

Karaaslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Hatay’ımızın yeniden imarı ve ihyası için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız öncülüğünde sahada pek çok noktada  aralıksız olarak devam eden çalışmaları inceledik. Depremden etkilenen vatandaşlarımızı en kısa sürede sağlam ve güvenli konutlarına ve yeni yaşam alanlarına kavuşturabilmek için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilgili bakanlıklarımız, kurum ve kuruluşlarımızın çabalarıyla bölge genelinde aynı anda bin 240 şantiyede hummalı çalışma devam ediyor. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin."

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.