BOLU (AA) - AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yönetim kurulu ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde Bolu İl Başkanlığına atanan Nurettin Doğanay'a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Doğanay'ı, Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu ve dernek yönetimi parti binasında ziyaret etti.

Muhtarlarla sohbet eden Doğanay, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek, "AK Parti hiçbir zaman muhtarlarımızın görüş ve taleplerine kayıtsız kalmamıştır. Muhtarlarımız bizlerle ve seçilmişler ile vatandaş arasında köprü vazifesi görüyor. O nedenle tüm muhtarlarımız bizler için çok önemli. Zaten Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti'nin muhtarlarımıza verdiği değer ortadadır" diye konuştu.

Doğanay, muhtarlarla her zaman iş birliği içerisinde olduklarından bahsederek, "Bolu'muzun eksik ve noksanlıklarını her zaman muhtarlarımızla işbirliği içerisinde ortadan kaldırma gayreti gösterdik. Milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla teşkilatlarımızla ve muhtarlarımızla birlikte bugüne kadar başarılı bir çalışma yürüttüğümüz inancındayım. İnşallah el birliği içerisinde Bolu'muza önemli hizmetler yapacağız" şeklinde konuştu.