AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek, sahada vatandaş ve esnafla bir araya gelerek, projelerini anlattıklarını belirterek, "Projelerimiz, fikirlerimiz ve yapmak istediklerimizi 7’den 77’ye istişarelerle ortaya koyacağız.” dedi.

RAKİP DEĞİL 'REFİK'İZ

Samsun Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklayan Şimşek, Bafra’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri, iş insanları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek şehrin sorunları ve çözümleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyor. Bayrağı daha yukarı taşımak istediğini kaydeden Şimşek, "Bafra 2004 yılından bu güne AK Parti Belediyeciliği ile yönetilmektedir. Dolayısıyla mevcut belediye başkanımız ile rakip değil 'refik’iz. Dolayısıyla bu gün talip olduğum göreve yarın bir başka arkadaşımız seçilirse tabi olmasını bilirim. 20 yıllık kamu görevim süresince birçok sivil toplum kuruluşlarında görev alarak insanımıza hizmet etmenin gayreti içinde oldum. Bu gün geldiğim noktada insanımıza hizmet etmenin bir başka yolunun ise siyaset olduğu bilinciyle bu yola revan oldum. Amacım ise devralmak istediğim bayrağı insan odaklı hizmet anlayışıyla daha yukarılara taşımaktır” dedi.

Günaydın Samsun 21 Mayıs Salı Günaydın Samsun 21 Mayıs Salı

BAFRA’NIN YÜZYILINI İNŞA EDECEĞİZ

Projelerini hazırladığını dile getiren Şimşek, “Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım bu şehrin evladıyım. Şehrimi ve sakinlerini iyi tanıyorum. Şehrimizin sorunları ve çözümleriyle ilgili hazırlığım var. Projelerimiz, fikirlerimiz ve yapmak istediklerimizi 7’den 77’ye istişarelerle ortaya koyacağız. Bir olmanın beraber olmanın gücüne inanıyorum. Bafra’nın Türkiye Yüzyılı şehirleri arasında yerini alması için, tarımdan turizme, eğitimden kültüre sanattan spora ve dijital dünya başta olmak üzere hemen hemen her alanda beraberlik misyonu ile yeni bir vizyonla hizmet edeceğiz. Dolayısıyla hayalimde ki değil, hayallerimizde ki geleceğin şehrini hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.