Atakum, seçim atmosferine büründü. Belediye başkan adayı Özlem Maraş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Aday Maraş, bu büyük ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve seçim sürecindeki hedeflerini paylaştı.

Açılış töreni, Atakum'un çeşitli kesimlerinden gelen vatandaşların yanı sıra, yerel siyasi figürlerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla renklendi. Özlem Maraş, yaptığı konuşmada, Atakum'un geleceği için vaatlerini ve projelerini anlattı. Vurguladığı ana konular arasında, yerel kalkınma, eğitim ve altyapı iyileştirmeleri yer aldı. Kalabalık, Maraş'ın konuşmasını coşkuyla karşıladı. Adayın, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik somut çözüm önerileri sunması, katılımcılardan olumlu tepkiler aldı. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, aynı zamanda seçim kampanyası sürecinin resmi olarak başladığını simgeliyor.

SKM AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ 

Samsun'un Atakum İlçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı mitinge dönüştü. AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Mimar Özlem Maraş, vatandaşlara hitap ederek, "Biz, çalınmadık kapı, tutulmadık yer, girilmedik yürek bırakmayacağız. Bizler kadınız, Atakum'a bir kadın eli değecek." dedi. 

Samsun'da bir müze daha! 1800'lü yıllarda kullanılan ilaçlar sergileniyor Samsun'da bir müze daha! 1800'lü yıllarda kullanılan ilaçlar sergileniyor

"İFTİHAR TABLOSU HALİNE GETİRECEĞİZ"

Maraş konuşmasında, "Atakum'u iftihar tablosu içerisine hep beraber getireceğiz" diyerek, "Doğduğum, büyüdüğüm, eğitim aldığım, çocuğumu büyüttüğüm bu şehirde bugün sizlerin karşısında belediye başkan adayı olmanın, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmaktan büyük onur, büyük mutluluk, büyük heyecan duyuyorum. Cumhur İttifakı'nın adayı olarak sizlerin karşısındayım. Ama şunu çok iyi biliyorum; bu ülkenin Samsun'un incisi, Atakum'dan belediye başkanı adayı olmak heyecanın yanında büyük bir sorumluluk istiyor. Bunu sizlerle birlikte, hep birlikte yapacağız. Atakum'u iftihar tablosu içerisine hep beraber getireceğiz. Ecdadımızın yolunda, Cumhuriyet'ten aldığımız güç ile bayrağımızın gölgesinde hep birlikte aydıklık yarınlar için hep beraber, meclis üyelerimizle birlikte, sizlerle birlikte, STK'larla birlikte büyükşehir belediye başkan adayım, çok değerli kardeşim Halit Doğan başkan ile birlikte, kol kola, omuz omuza Atakum için birlikte bir mücadelenin içinde olacağız" dedi. 

"KOLLARI SIVAYACAĞIZ"

Konuşmasında beraberlik vurgusu yapan Maraş, "Bizler biliyoruz ki gerçek belediyecilik vatandaşın hanesinde olmaktır. Dertleri ile dertlenmek, sonuna kadar yanında olmak, çözmektir, çözdükten sonra da yanından ayrılmamaktır. Biz, çalınmadık kapı, tutulmadık yer, girilmedik yürek bırakmayacağız. Bizler kadınız, Atakum'a bir kadın eli değecek. Bunun için hep birlikte kolları sıvayacağız. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için kolları sıvayacağız. Yaşlılarımız, engellilerimiz, hayvan sevdamız için kolları sıvayacağız. Biz kollarımızı Atakum'un kültürü, eğitimi, sosyal dinamik yapısı, gelişmişlik düzeyine değer katmak için sıvayacağız. Biz kollarımızı Atakum'un yeşili için sıvayacağız, ekonomi, istihdamı için sıvayacağız ama bunu hep beraber yapacağız." ifadelerini kullandı. 

Maraş açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; 

Atakum ilçemiz, duraklama dönemine girmiş, fetret dönemine girmiş ve bunları Allahın izniyle yaptığımız hizmetlerle sizlerle birlikte, 31 Mart akşamı, 1 Nisan sabahı hep birlikte başaracağız. Bizler 7/24 sizlerle birlikte, sokakta olacağız. Ben hiçbir zaman Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş olarak yola çıkmadım. Ben sizlerin kardeşi, ablası, annesi, bacısı, evladı olmak için bu yola çıktım. Bugün burayı bir şölen havasına çevirdiniz. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.