Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar  Özlem Maraş, "Geçen beş yılda elde edilemeyen tüm kazanımları telafi edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla tüm Türkiye'de gerçekleşen büyümeden, gelişmeden, yatırımlardan Atakum'a düşen payı fazlasıyla alacağız ve Atakum'a kazandıracağız" dedi. 

"İNSAN ODAKLI YÖNETİM ANLAYIŞI"

Özlem Maraş, Türkiş Cami yanında "Büyük Atakum Buluşması" etkinliği düzenledi, vatandaşlarla bir araya geldi. Maraş'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, MHP Atakum İlçe Başkanı Filiz Gök, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz da destek verdi. Atakum'u yönetmenin püf noktalarından birisinin teknik kadroyla birlikte insan sosyolojisini ve psikolojisini iyi bilen bir ekiple çalışmak olduğunu kaydeden Maraş, ilçede insan odaklı, insan merkezli ve insana değer veren bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade etti.


"YATIRIMLARDAN DÜŞEN PAYI ALACAK"

Coşkulu kalabalığa hitap eden Maraş, "Bugün burada yine tarih yazıyorsunuz. Tarihe not düşüyorsunuz. Bizleri böyle coşku ile karşılayarak, bağrınıza basarak dosta güven veriyorsunuz, rakiplerimizi ürkütüyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun" diyerek sözlerine başladı. Bu seçimin sıradan olmadığının altını çizen Maraş, "Atakum bir tercih yapacak. Atakum tercihini; hizmetten, yatırımdan, gelişmeden, büyümeden yana kullanacak. Bir beş yıl daha kaybetmeyecek. Kaybetmemeli. Atakum bunu idrak etti. Atakumlu bunu idrak etti. Bunu sahada görüyoruz. Bunu şu anda Atakum'da bu alanda görüyoruz. Bunu görmemek, bunu hissetmemek artık mümkün değil. Atakum 5 yıl maalesef kaybetti ama bunu telafi edecek. Bu geçen beş yılda elde edilemeyen tüm kazanımları telafi edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla tüm Türkiye'de gerçekleşen büyümeden, gelişmeden, yatırımlardan Atakum'a düşen payı fazlasıyla alacağız ve Atakum'a kazandıracağız. Buna söz veriyoruz. Atakum, geçmiş beş yıldaki kayıpların da telafi edileceği şekilde, hak ettiği tüm yatırımları önümüzdeki beş yılda misli misli alacak" dedi.

"BİZİM PROJELERİMİZİ İNCELİYORLAR"

Rakiplerini de eleştiren Maraş, "İşi gücü bırakmışlar, bizim proje kitapçığını inceliyorlar. Onu nasıl yapacaksınız, bunu nasıl yapacaksınız diyorlar. Kardeşim siz kendi işinize baksanıza. Kendi projelerinizi anlatsanıza. Biz iktidar partisiyiz. Biz Cumhur İttifakıyız. Kendimize vizyon belirlerken çıtayı aşağıda tutma şansımız yok. Biz Türkiye Yüzyılı diyoruz. Çağ atlayacağız diyoruz. Atakum'a yatırım yağacak diyoruz. Ve belki de sadece bir kısmını açıklayıp, devamı da olacak diyoruz. Onlar bizim projelerimize bırakın yanaşmayı projeleri idrak dahi edemiyorlar. İşte aramızdaki fark bu" ifadelerini kullandı. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Maraş sözlerine şöyle devam etti: "Atakumda gelişecek, projeler yarışacak, Atakum şaha kalkacak. Diğer yandan; Atakum’un mevcut dokusuna zarar vermeden, kimsenin siyaset yapma biçimine ve hayat tarzına müdahale etmeden, daha kaliteli bir sosyal, ekonomik, kültürel ve sanatsal hayatı tesis etmek için hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Biz Atakum’u çok sevdiğimiz gibi inanıyorum ki Atakum da bizi çok sevecek. Biz hem çok çalışacak üreteceğiz. Hem de gönüllere gireceğiz. Herkesi ve her kesimi Atakum’a kazanmak ve kazandırmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Atakum’da daha renkli, daha sıcak ve daha insani mekânlar inşa etmek için oylarınıza talip olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Size söz veriyorum; Atakum’u güçlendirmek, geleceğini renklendirmek, herkesin ve her kesimin kazanması için bana vereceğiniz oylardan hiçbir zaman asla pişman olmayacaksınız."

Gn Vbn

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan da konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi.


"BAMBAŞKA BİR NOKTAYA TAŞINACAK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN: Samsun çok özel bir şehir Atakum'da bu şehrin gözbebeği. Bu şehir bizim ortak geleceğimiz. İnşallah Özlem Maraş hanımefendinin, Atakumumuzu önümüzdeki dönemde bilgisiyle, tecrübesiyle, kadın eli dokunuşunun zarafetiyle birlikte bambaşka bir noktaya taşıyacağına inanıyoruz. Her zaman Halit Doğan başkanımızla yan yana olacak, her konuda destek verecek, gençliğiyle, dinamikliğiyle yerel yönetimler tecrübesiyle kardeşçe yol yürüyeceklerine inanıyoruz. Bizler milletvekili olarak her zaman başkanlarımızın yanında olacağız. 


"HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ"

MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas TOPSAKAL: Hedefimizde Samsun var. Samsun demek devlet, millet, Cumhuriyet demek. Şehri biz emin kişiye teslim ederiz. Sözünden, gittiği yoldan, aile hayatından emin olduğumuz kişilere şehri emanet ederiz. İkisi de bu emaneti alacak ve bizleri temsil edecek. Samsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kalbidir. Her şey burada başlar, burada biter. Bundan sonra yapılacak çok iş var. Yarım kalmasın tamamlasınlar. Biz size söz veriyoruz her zaman yanlarında ve destekçileri olacağız. 

"ZAFERİ BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ"

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet KÖSE: İki asil liderin yol arkadaşları olarak huzurunuza geldik. Bizi büyük bir coşkuyla karşıladığınız için teşekkür ederiz. Önce yerel seçimin zaferini sonra da Ramazan Bayramı'nı hep birlikte kutlayacağız. 

"ATAKUM BİZİ MAHCUP ETMEYECEK"

MHP Samsun İl Başkanı Burhan MUCUR: Ben inanıyorum ki Atakum bizi mahcup etmeyecek. Mehmet başkanımızla birlikte liderlerimize 18'de 18 yapacağız diye söz verdik. 

"TURİZMİN BAŞKENTİ OLACAK"

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit DOĞAN: Samsun'a hizmet etmek üzere 17 ilçe belediye başkan adayımızla Samsun'umuzu daha ileri taşımak için yola çıktık. Derdimiz Samsun'un daha ileri taşınması. Derdimiz Samsun'un evlatlarının gurbete gitmemesi. Atakum'u turizmin başkenti yapalım istiyoruz. Atakum'un bütün imar sorunlarını, ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmayı arzu ediyoruz. Çocukların kreş derdi olmasın istiyoruz. Bunun için hem Büyükşehirimize hem de Özlem başkanımıza desteklerinizi bekliyoruz. 

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen programda Maraş ve beraberindekiler, iftarını coşkulu kalabalık ile birlikte açtı.

Düzenlenen "Büyük Atakum Buluşması" etkinliği Kanal S'den canlı olarak izleyiciyle buluştu.

Samsunspor- Alanyaspor maçının kadrosu belli oldu Samsunspor- Alanyaspor maçının kadrosu belli oldu

Bu habber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.