Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Özlem Maraş, "Karar her zaman milletindir diyorum ve siz kıymetli hemşehrilerimin kararına saygı gösteriyorum. Yeni Belediye Başkanına tebriklerimi iletiyorum" dedi.

Samsun’da doktorlar ve aileler farkındalık için bir araya geldi Samsun’da doktorlar ve aileler farkındalık için bir araya geldi

TÜRKEL'İ TEBRİK ETTİ

Seçim dönemi boyunca gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eden Maraş sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: " Sizlerin gösterdiği teveccüh ve güvenle bir yola çıktım. Ancak, demokratik süreçlerin bir parçası olan seçimlerde, alınan sonuçları kabul etmek ve saygı göstermek de son derece önemli. Karar her zaman milletindir diyorum ve siz kıymetli hemşehrilerimin kararına saygı gösteriyorum. Yeni Belediye Başkanına tebriklerimi iletiyorum. Gösterdiğiniz destek ve güven için herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Atakum için her zaman en iyisini istemeye devam edeceğim. Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.