Samsun'da işyerine uyuşturucu baskını Samsun'da işyerine uyuşturucu baskını

AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkan aday adayı Mahmut İşbilir, "Partimiz uygun görür, bizi aday yaparsa ardından da halkımız da bizi seçerse, mevcut projelerin üzerine koyarak, ilçemizin daha yaşanabilir kent olması için çalışmalar yapacağız" dedi.

ESNAF ZİYARETİ

İşbilir, aday adayı olduğu 19 Mayıs ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 19 Mayıslı esnaflardan Mustafa Yazıcı, Emre Yazıcı ve Erdal Kuş’u iş yerlerinde ziyarette bulunup projeleri hakkında bilgi veren İşbilir, hemşehrilerinin misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

BİRLİK VURGUSU

19 Mayıs ilçesini daha güzel yarınlara taşıma arzusuyla, daha güçlü ve daha birleşik bir hale getirmek için bu sorumluluğu almaya karar verdiğinin altını çizen İşbilir, "Vizyonumuz; ilçemizi çağdaş, sürdürülebilir ve katılımcı bir yönetimle buluşturmak. AK Partimizin koymuş olduğu bu vizyon 20 yılı aşkın süredir devam etmekte olan bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan, milletimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. İnanıyorum ki teşkilatımız ile uyum içinde olarak birlikte el ele vererek ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirebiliriz. Katkılarınızı, önerilerinizi her zaman bekliyor, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışı ile sizlere hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum. Bu kutlu yolda birlikte yürümek ilçemize olan sevdamızı daha da güçlendirecektir" ifadelerini kullandı.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.