AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkan aday adayı Mahmut İşbilir, ilçeye hizmet getirme noktasında daha büyük işlere imza atarak, projelerini çok daha hızlı bir şekilde hayata geçireceklerinin sözünü verdi.

VATANDAŞIN NABZINI TUTUYOR

İşbilir, yerel seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnafın nabzını tutarak, talep ve önerileri dinliyor. Gittiği her yerde güleryüzle karşılanmasının mutluluğunu yaşadığını kaydeden İşbilir, "31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geliyor, önerilerini dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde hemşehrilerimiz bizi güleryüzle karşılıyor ve tarafımıza olan teveccühlerine şahit oluyoruz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

ŞEFFAF YÖNETİM VURGUSU

Aday gösterilip başkan seçildiği takdirde 19 Mayıs ilçesini daha güçlü ve daha birleşik bir hale getirmek için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizen İşbilir sözlerini şöyle sürdürdü: "Ak Partimizin koymuş olduğu bu vizyon 20 yılı aşkın süredir devam etmekte olan bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan, milletimize hizmet etmekten mutluluk duyarım. İnanıyorum ki teşkilatımız ile uyum içinde olarak birlikte el ele vererek ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirebiliriz. Katkılarınızı, önerilerinizi her zaman bekliyor, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışı ile sizlere hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum. Bu kutlu yolda birlikte yürümek ilçemize olan sevdamızı daha da güçlendirecektir."

Samsun'da Atakum'da uyuşturucu ticareti! 2 kişi adliyeye sevk edildi Samsun'da Atakum'da uyuşturucu ticareti! 2 kişi adliyeye sevk edildi

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.