Teröristler adliyenin önünde ve içinde roketatar ve Kalaşnikoflarla katliam yapacaktı.Trafik polisi Fethi Sekin, PKK’lı teröristlere tabancasıyla karşı koydu.Son mermisine kadar çatıştı ve teröristlerden birini öldürdükten sonra şehit oldu.

Çok büyük can kaybını da önledi.

3 ÇOCUK BABASIYDI

Evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki şehit trafik polisi fethi sekin, Elazığ Baskilli.

55 gün önce 62 yaşındaki annesi Hatun sekin’i kaybetmişti.

21 yıllık polisti.

9 yıldır İzmir’de adliyenin önünde görev yapıyordu.
 
"AİLEN AİLEMİZDİR"

18 yıldır Rabia Sekin ile evli olan şehit polisin oğlu Tolunay 16, kızları; Dila 15, Nisa 8 yaşında. Acı haberi vermek için ailenin Bornova’daki evine gelen polislere çocuklar, “Babamız ve annemiz yok. Kapıyı açamayız” dedi. Çünkü baba, terör olaylarına karşı çocukları uyarmıştı. Anne Rabia Sekin gelince polisler acı haberi verdi. Katliamı önleyen şehit polis için sosyal medyada “Ailen Ailemizdir” kampanyası başlatıldı.
 
HEDEF HAKİM VE SAVCILAR

İzmir Bayraklı’daki adliyeye dün 16.10’da PKK’lı 2 terörist bir otomobille geldi. Adliyenin önüne daha önceden park ettikleri bomba yüklü panelvanı uzaktan kumandayla patlatacaklardı. Oluşacak kargaşada yanlarındaki roketatarı atacak, el bombalarını patlatacak, uzun namlulu silahlarla çevreyi tarayacaklardı. sonra da içeri girip hakim ve savcıları katledeceklerdi.
 
3'Ü POLİS 6 KİŞİ YARALANDI

Teröristler bomba yüklü panelvanı patlattıktan sonra içinde oldukları araçtan Kalaşnikoflar, roketatar ve el bombaları ile indi. adliye önündeki motosikletli trafik polisi fethi sekin tabancasını çekip ateşe başladı. Bir teröristi öldürdü. son mermisine kadar çatıştı ve şehit oldu. İkinci teröristi diğer polisler öldürdü. Çatışmayı adliyedeki pencereden izleyen mübaşir Musa Can da vurulup şehit oldu.

Kaynak:Posta