BAFRA KAPIKAYA FESTİVALİ NE ZAMAN?

Bafra Belediyesi tarafından 27-31 Temmuz tarihleri arasında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ve teması "İklim Değişikliği" olarak belirtilen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. 

"GEREKLİ ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI"

Daha önceki festivallere vatandaşların yoğun katılımının olduğunu ve katılan vatandaşların memnun kaldığını belirten Başkan Kılıç, "Aylar süren hazırlık aşamasında ekiplerimiz her türlü detayı göz önüne alarak büyük bir hassasiyetle alanda gerekli çalışmaları tamamladı. Doludizgin bir festival olması noktasında her türlü hazırlığı tamamladık. 2019 yılındaki festivalimizde yaptığımız anketler, katılımcıların kişisel görüş ve önerileri ve yapılan gözlemler ışığında herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına ince eleyip sık dokuyarak bu yılki festivalimize hazırlandık. Ekiplerimiz beş gün sürecek festivalimizde katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizin herhangi bir sorun yaşamaması için gece gündüz uğraş verdiler" ifadelerini kullandı. 

"TÜM KALBİMLE İNANIYORUM" 

Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’ni Bafralı vatandaşların sahiplendiğini belirten Başkan Kılıç, "Festivalimizin tüm paydaşları ile Bafralıların topyekûn sahiplendiğini biliyoruz. Beş gün sürecek festivalimizde alınan her türlü önleme rağmen oluşabilecek aksaklıkların da başta Bafralı hemşerilerim olmak üzere tüm katılımcıların engin hoşgörüsü ve yapıcı yaklaşımları ile kısa sürede bertaraf edileceğine tüm kalbimle inanıyorum" şeklinde konuştu. 

KANAL S EKRANLARINDAN CANLI OLARAK YAYINLANACAK

Bafra ilçesinde bu yıl 27-31 Temmuz tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenecek “Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali (Kapıkaya Fest) Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.