MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, "Samsun MHP'ye daha önceki seçimlerde hep Türkiye ortalamasının üstünde bir oy vermişti. Bu dönemde yine aynı durumun katlanarak devam edeceğini, Samsun'un Cumhur İttifakı'nın kalesi olacağını umut ediyorum" dedi.

"HEDEF 30 BİN ÜYE"

2023 seçim çalışmaları kapsamında tüm teşkilatın çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini kaydeden ve MHP'nin Samsun'daki hedeflerinden bahseden Karapıçak, "Biz Samsun İl Başkanlığı, il başkanlığı olarak tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. Samsun'da hedefimiz 10 bin üyeyi 30 bine çıkarmak. Samsun'da MHP'yi birinci parti yapmak ve kentimizde en çok oyu alabilecek çalışmaları yönetmek, 2023'e giden yolda şehrimizde üstümüze düşeni en güzel şekilde yerine getirmek" diye konuştu.

"KATLANARAK DEVAM EDECEK"

Karapıçak Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Samsun MHP'ye daha önceki seçimlerde hep Türkiye ortalamasının üstünde bir oy vermişti. Bu dönemde yine aynı durumun katlanarak devam edeceğini, Samsun'un Cumhur İttifakı'nın kalesi olacağını umut ediyorum. Çalışmalarımız da bu yönde devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Zeynep BARUTCU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.