Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Kastamonu çevrelerinde başlayacak yağışların akşam saatlerinden sonra bölge geneline yayılması beklenmektedir. Yağışlar genel olarak yağmur, 1000 m. üzeri yerlerde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

HAVA SICAKLIĞI: 4 ila 6 derece dolayında artması beklenmektedir.

RÜZGAR: Öğle saatlerine kadar iç kesimlerde güneyli yönlerden, kıyı kesimlerde doğudan hafif ve orta kuvvette; öğle saatlerinden sonra sonra batı ve kuzeybatıdan orta, kıyılarda yer yer kuvvetli olarak(40-60 km/sa) esmesi beklenmektedir.

UYARILAR

25 Nisan Perşembe Samsun hava durumu 25 Nisan Perşembe Samsun hava durumu

ZİRAİ DON UYARISI: Bölgemizin iç kesimlerinde hafif, yer yer orta şiddette don hadisesi beklendiğinden, başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

DENİZ UYARISI: Batı Karadeniz’in; batısında rüzgarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına, doğusunda akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; bölgenin batısında aynı gün akşam saatlerinden itibaren, doğusunda Salı günü (26.03.2024) akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Doğu Karadeniz’de rüzgarın akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Salı günü (26.03.2024), doğusunda öğle saatlerinde, batısında akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

SAMSUN MERKEZ VE İLÇELERDE HAVA DURUMU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.