Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu; öğleden sonra Kastamonu ve Sinop çevrelerinin, akşam ilk saatlerinden itibaren ise bölgemizin kuzey kesimlerinin aralıklı sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Kastamonu, Sinop ve Ordu il geneli ile Samsun'un kıyı ve doğu kesimlerinde kuvvetli, Kastamonu kıyı kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Güney ve batılı yönlerden, zamanla kuzeybatıdan hafif yer yer orta, öğleden sonra kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
UYARILAR
Kuvvetli Yağış Uyarısı:Bugün öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop çevrelerinde, akşam saatlerinden itibaren ise Ordu çevreleri ile Samsun'un kıyı ve doğu kesimlerinde beklenen sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2); Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağış nedeni ile yaşanabilecek sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAMSUN MERKEZ VE İLÇELERDE HAVA DURUMU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.