Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: “İlçeyi projeler ve yatırımlarla yukarıya taşıyacağız" Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: “İlçeyi projeler ve yatırımlarla yukarıya taşıyacağız"

"BİZLERİN SAHADA GÖZÜ KULAĞI"

Dernek başkanı Adem Şahin ve beraberindeki muhtarları Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan İkiz, "Hepimiz bir seçim maratonundan yüzümüzün akı ile çıktık. Öncelikle yeni seçilen ve görevine devam eden muhtarlarımı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Muhtarlarımız bizler için halkımız arasında önemli iletişim köprülerimizden biri ve bizlerin sahada gözü kulağı. İnşallah önümüzdeki 5 yılda mahallelerimiz ile ilgili sorunları çözmek, yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmalarımıza yön vereceğiz." dedi.

"DEĞER KATACAK ÇALIŞMALAR YAPACAKTIR"

Şahin de İkiz'i tebrik ederek, "Başkanımız gerek tecrübesi gerekse çalışkanlığı ile ilçemize ve mahallelerimize değer katacak çalışmalar yapacaktır, bundan hiçbir şüphemiz yok. Muhtarlarımız ile çalışan ve bu ilçeye değere katmak için mücadele veren herkesin yanındayız." ifadesini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.