SAMSUN İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Samsun için sarı kod vererek  meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

45 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 45 il için sarı kodlu uyarı verdi. Sarı kodlu uyarı verilen iller şunlar; Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Yalova, Karabük, Düzce.

Samsun İYİ Parti'de peş peşe istifalar! İlçe başkanı yönetimi ile istifa etti Samsun İYİ Parti'de peş peşe istifalar! İlçe başkanı yönetimi ile istifa etti

SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT

Bu bölgelerdeki sağanağın ardından meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve kıyı kesimlerde oluşabilecek hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.