DÜNYA MARKASI FİRMALAR VAR

Samsun Valisi Orhan TAVLI: "8'incisi düzenlenen İnşaat Fuarımıza oda başkanlarımızla, yapı malzemeleri firmalarıyla birlikte iştirak ettik. Burada memnuniyet verici olan Karadeniz Bölgesi'nde üretilen güvenilir sağlam yapı malzemelerinin dünyayla buluşturuluyor olması. Bu fuara sadece yapı malzemeleri değil teknoloji fuarı da diyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından gelen firmalar var. Türkiye'de yapı malzemeleri konusunda dünya markası firmalar var. Fuarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum." 

ÜRETİCİLERİN EMRİNDEYİZ

Samsun'da zaman ve maliyet tasarrufuyla ekim! Bu yöntemle 150 dönüm 5 saatte ekiliyor Samsun'da zaman ve maliyet tasarrufuyla ekim! Bu yöntemle 150 dönüm 5 saatte ekiliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit DOĞAN: Firmaların kendini gösterme fırsatı bulduğu, ticari anlaşmaların yapıldığı önemli bir fuar günü yaşıyoruz. Samsunumuzun firmalarının kaliteyi ne kadar yukarı taşıdığını da bugün burada görmüş oluyoruz. 8'incisinin düzenlenmesi önemli. Bu konuda sürdürülebilirliğini ortaya koymuş durumda. Hem fuar sayısını hem de katılımcı sayısını artırmak durumundayız. Samsun'un yeniden fuar merkezini olmasını, inşallah bu dönem hayata geçirmeyi planladığımız kongre salonumuzda da Samsun'u, fuar ve kongre anlamında, Karadeniz'e kıyısı olan diğer ülkelerin şehirlerinin de kendini bulabildiği bir şehir haline getiririz. TÜYAP'ın bu merkezi çok önemli. Şehre olan katkısını artırmak durumundayız. Üretim yapan herkesin biz emrindeyiz. Nerede olmamız gerekiyorsa onlar bizi yönetecekler biz orada olacağız. Samsun'u hep birlikte daha ileri taşımak durumundayız. 

SAMSUN BU FUARI SAHİPLENDİ

İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Hüseyin TALAK: Samsun için çok önemli bir etkinlik. 8'incisinin yapılması da ayrıca güzel. Yerelde yapılan fuarların 3-4 gün yapılması önem arz ediyor. Samsun bu fuarı sahiplendi. Umuyoruz çok ziyaretçi olur ve arkadaşlar da emeklerinin karşılığını alır. 

BÖLGESEL OLARAK ÖNEMLİ

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı Burak ŞENER: İnşaat Fuarı Samsun için bölgesel olarak önemli. Samsun Karadeniz'in lokomotifi, bölgeye açılan kapısı. İyi değerlendirmek lazım. Yüksek katılım olması lazım. Ben her zaman fuar girişimlerini bir prestij olarak görürüm. Katılımlar katbekat artarak devam eder. Bizler de yerimizi aldık ve gelen soruları cevaplıyoruz. Samsun'da İnşaat Fuarı'nın 8'incinin gerçekleştirilmesi mutluluk verici.

ŞEHRE KATKISI OLACAK 

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp AYDIN: Samsun'a bu tarz katkısı olacak etkinliklerin sürdürülmesi çok önemli. Biz de elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. İnşaat sektörünün ülkemizde ayrı bir yeri var. Samsun'da da böyle bir fuarın gerçekleştirilmesi bizlere de mutluluk veriyor.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.