Bodrum Belediyesi tarafından personele "Vatandaş Memnuniyeti Eğitimi” verildi.
Bodrum Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleşen “Vatandaş Memnuniyeti” başlıklı eğitimde, vatandaşla empati kurmanın önemi, vatandaşın personelden beklentileri, verilen hizmette ön planda tutulması gereken unsurlar gibi bir çok konuda bilgi verildi.
Farklı birimlerden yirmi üç personele verilen eğitim, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Eğitim uzmanı Zeynep Tuncel, "Bu eğitimde özellikle her personelin vatandaşa sundukları hizmetlerde rahatlıkla empati kurabileceklerini vurguluyoruz. Vatandaşlarımızın bizleri nasıl ve hangi süreçlerde tecrübe ettiğini ve bizlerden neler beklediğini anlamak için sadece kendi günlük hayatımızdaki tecrübelere bakmamız yeterli. Bu anlayışla hizmet çıtasını her zaman bir adım yukarı taşımak için takım çalışmasını desteklememiz gerekiyor." dedi. Hizmet içi eğitimlerin personele aynı zamanda iç iletişimi kuvvetlendirmek için bir vesile olduğunu ve motivasyon sağladığını da ekleyen Tuncel, eğitimlerin Haziran ayı boyunca devam edeceğini belirtti.
Özellikle hizmette ön plana çıkan ve değişik birimlerden karışık gruplar oluşturularak yapılan eğitim personel tarafından da ilgi görüyor.