Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan “Mahallemiz Tertemiz” projesi kapsamında oluşturulan Hızır Ekipleri, Mevlana ve Onatkutlar mahallelerini baştan aşağı temizledi. Yapılan temizlikten memnun kalan mahalle sakinleri temizlik ekibine teşekkür etti.
20 GÜNDE BİR MAHALLELER BAŞTAN SONA TEMİZLENİYOR
Şehitkamil Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Mahallemiz Tertemiz” projesi kapsamında her gün bir mahalleyi temizleyen Hızır ekibi, mahalle aralarındaki boş arsaları, sokakları ve caddeleri baştan aşağı temizliyor.
Çalışmalardan memnun kaldıklarını ve mahallelerinin düzenli olarak baştan aşağıya temizlendiklerini belirten vatandaşlar, “Hızır ekiplerimiz sürekli olarak gelip mahallemizde temizlik yapıyorlar. Mahallemizin temizlik açısından herhangi bir sorunu yok. Zaten ekiplerimiz 20 günde bir gelip boş arsaları, caddeleri ve sokakları temizliyorlar. Ayrıca ekiplerimiz, çöplerimizi düzenli bir şekilde alıyorlar, Hızır ekiplerimizde mahalle aralarını temizledikten sonra mahalleden ayrılıyorlar. Biz vatandaşlarda çevreye duyarlı olmalıyız. Bizler mahallemizi temiz tutmalıyız ve bunu çocuklarımıza da öğretmeliyiz. Bu güzel çalışmalarından dolayı Hızır ekibini takdir ediyor ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.