Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 25 branşta düzenlenen ücretsiz İl Spor Merkezleri kayıtları başladı.
Futbol, Basketbol,Tenis, Voleybol, Muay thai, Kick Boks ve Tekvando başta olmak üzere 25 branşta ücretsiz 5-18 yaş gurubu arasında çocuklara yönelik düzenlenecek olan İl Spor Merkezleri 29 Haziran’da başlıyor. 25 branşta düzenlenecek spor branşlarına kayıt yaptırmak isteyen 5-18 yaş gurubu arasında çocuklar Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek.
Geçen yıl İl Spor Merkezleri branşlarına başvuranların yoğun olduğunu belirten Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, “25 branşta açılan İl Spor Merkezlerinde çocukların spor yapmasının yanında sevgiyi, dostluğu, barışı kazandığına, Henüz Kars’ta sporla tanışmamış çocukları sporla tanıştırmak istiyoruz” dedi.
Polat, 81 ilde engelli bireylere yönelik Engelliler İl Spor Merkezleri açıyoruz. İl Spor Merkezlerinde Antrenörlerin Engelleri Aşıyor’ projesi ile engelli bireylerin sosyal yaşama bağımsız erişiminin sağlanması ve Paralimpik Oyunlar için altyapıyı oluşturacak sporcular yetiştiriyoruz” diye konuştu.