AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğidir” dedi.
Milletvekili Çalık, yayımladığı mesajında “Hayata başladığımız andan itibaren dünyada eşine rastlanmayacak, içerisinde hiçbir menfaatin yer almadığı bir sevgi, hoşgörü ve sabırla bizleri karşılayan, ilgilenen annelerimiz, bu güzel duygularını yaşamın her safhasında aynı yoğunlukta bizlere hissettirmektedirler” dedi.
Sevgi ve şefkatle sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin aile ve toplum hayatının temel direği olduğunu belirten Çalık, “Yeni nesillerin kişilik ve geleceklerinin şekillendirilmesinde de en önemli görev yine annelerimize düşmektedir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz, en çok annelerin payı vardır. Anneler, saf bilginin, sevgi ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi de yine annelerimizdir” ifadelerini kullandı.
Çalık, açıklamasının sonunda ise, “Bu özel günlerinde, cennetle müjdelenen annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.