Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye olarak vatandaşların daha rahat ulaşımlarını sağlamak adına ilçenin değişik bölgelerinde yol açma çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.
Fadıloğlu, "6 ayrı bölgede 2 dozer, 4 paletli makine, 3 greyder, 4 yükleyici, 30 kamyon ve 3 silindir ile yol açma çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, sıfır asfalt yaparak, yeni yolları vatandaşların hizmetine sunacak" dedi.
ŞEHİTKAMİL’DEN MODERN VE GENİŞ YOLLAR
İlçeyi yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Şehitkamil’de, eksik görülen her bölgede yol açma çalışması yapıyor. İlçenin hızla büyümesiyle birlikte Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanı olan Beykent Bölgesinde yol sorununu şimdiden çözüyor. İlçe genelinde yeni yerleşim alanlarından olan ve binaların aralıksız bir şekilde yükseldiği Beykent bölgesinde 15 metrelik ana yol yol açma çalışmasını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber ediyor. Bunun yanı sıra yeni yerleşim alanlarından olan Gazikent Burak Mahallesi’nde 25 metrelik yol açma çalışması devam ederken, tescilli olan bütün imar yolları açıldı. Yukarıbeylerbeyi Bölgesinde ise yol açma çalışmalarında sona yaklaşılırken, KÜSGET Kunduracılar Sitesinde 30 metrelik ana bağlantı yolu ve Halıcılar Sitesi 47 nolu cadde ise de ana bağlantı yolları açılıyor. 6 ayrı bölgede 2 dozer, 4 paletli makine, 3 greyder, 4 yükleyici, 30 kamyon ve 3 silindir ile yol açma çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, açılan yollara sıfır asfalt yaparak, vatandaşların hizmetine sunacak. Şehitkamil Belediyesi, bu sayede vatandaşların, hem yol sıkıntısını ortadan kaldıracak, hem de trafik sorunu en aza indirecek" diye konuştu.
"ŞEHİTKAMİL BÖLGESİNDE SORUNLU YER BIRAKMAMAK TEK HEDEFİMİZ"
Yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Bildiğiniz üzere Gazikent Bölgesinde açılmayan yol kalmayacak demiştik ve geçtiğimiz yıldan itibaren bu bölgedeki bütün ara sokaklarda dahil olmak üzere çalışmalarını tamamladık. En son bizim Gazikent Bölgesinde yapmış olduğumuz 660 konuttan sonraki ticari alanların içerisindeki açılmayan yollarımız vardı. Şuanda ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman söylediğimiz bir şey var, Gaziantep sadece emekli kenti değil, aynı zamanda imalatın olduğu, ihracatın olduğu bir şehir. Bundan dolayı buralarda da yeni iş alanlarının olması gerekiyor. Bu bölgede de geçmiş dönemde parselasyon çalışması yapılmış ancak yolları açılmamış alanlar vardı. Konutların arasındaki yollar bittikten sonra, şuanda da ticaret merkezlerinin, depolama alanlarının olduğu nokta da yol açma çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki aylardan itibaren burada da açılmamış yolumuz kalmayacak. Bu şekilde de yatırımcıların burada ticaretine devam ettirebileceği bir mekan elde etmiş olacağız. Ben emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetleri devam ettireceğiz. Yol meselesiyle ilgili Gaziantep’te, Şehitkamil bölgesinde sorunlu yer bırakmamak tek hedefimiz” dedi.
MAHALLEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Geniş çaplı yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek beğendiğini belirten Burak Mahalle Muhtarı Hanif’i Özkese, “Burada gördüğünüz gibi ticari alanların yolları açılıyor. Son yıllarda mahallemizin çehresi değişerek prestij kazandı. Sürekli mahallemizde çalışmalar yapılıyor. Mahallemize insanlar taşınmadan altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Son 6 ayda mahallemize 7 - 8 tane park yapıldı. Mahallem ve şahsım adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
YERİNDE VE ZAMANINDA BİR ÇALIŞMA
Yol açma çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Küsget Sanayi Sitesi esnafları da, “Şehitkamil Belediyemizin yol açma çalışmalarından memnunuz. Yerinde ve zamanında yapılan bir çalışmadır. Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman başkanımızla birlikteyiz. Gereken neyse onu yapıyorlar. Yol açma çalışmaları bittikten sonra yollarımız daha güzel olacak. 5 yıldan beri burada çalışıyorum. Yollarımız bozuktu belediyemiz faydalı olacak bir yol çalışma başlattı. İnşallah yollarımız daha geniş ve modern olacak. Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.