Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Antalya İl Başkanlığı, AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat Rıza Sümer’i ziyaret ziyaret etti.
Antalya İl Başkanı Rukiye Orhan, ziyaret sırasında Mutluluk Diyeti isimli kitabını Başkan Rıza Sümer’e takdim etti. Ziyarette konuşan Rukiye Orhan, "AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer’e yeni görevinde başarılar diledik. Özellikle kitabımı takdim ettikten sonra "İsmi güzel bir kitap. Herkesin mutlu olması hepimizin temennisidir" dediler. Gençlik sorunları ve projelerimizle ilgili konuştuk.Konfederasyonumuzu ve çalışmaları yakından takip ettiklerini söylediler. Ortak projelere hazır oldukları mesajını verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.
Yapılan sohbette geleceğin umudu olan gençlerin özellikle son zamanlarda içine düştüğü madde bağımlılığı ile ilgili acil çözüm gerektiği vurgulandı.
CEZAEVİNDE SEVGİLİLER GÜNÜ PROGRAMI
Öte yandan Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Antalya İl Başkanı Yazar Rukiye Orhan ve ekip arkadaşları Selma Örten, H. Kadriye Öksüz, Fatma Bereket ve Lütfi Giray’ın katılımı ile Sevgililer Günü Özel Programı düzenlendi. Programda, sevgi üzerine söyleşiler yapıldı, şiirler okundu. Programa katılan kadın hükümlü ve tutukluların böyle anlamlı bir günde yalnız olmadıkları ve onları seven birileri olduğu vurgulandı.