Trabzon’un iç kesimlerinde dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı sonrasında Yomra ilçesinde 14 mahalle yolu kapanırken, kapalı yollar kısa sürede ulaşıma açıldı.
Yomra Belediyesi karla mücadele ekipleri kapanan mahalle yollarını kısa bir süre içerisinde ulaşıma açarak, vatandaşları çileden kurtarırken, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, beraberinde Belediye Meclis üyesi Mustafa Bayındır ve Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Binay ile birlikte mahallelere çıkarak çalışmaları yerinde inceledi.
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, belediye olarak kış için 1 ay öncesinde tedbir aldıklarını belirterek, “ Kar yağışını hazırlıklı bir şekilde bekliyorduk. Bizim için sürpriz olmadı. 8 iş makinamızla 4 ayrı bölgede 20 kişilik ekibimizle eş zamanlı çalışmalar yaparak kapanan mahalle yollarımızı kısa bir süre içerisinde ulaşıma açtık. 24 saat hem telefonumuz hem de makamımız tüm vatandaşlarımıza açık. Şuan için herhangi bir sıkıntımız yok. 24 saat ekibimizle vatandaşımızın emrindeyiz” dedi.