Yeşilova Mahallesi Halk Günü’nde vatandaşlara seslenen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1/1000’lik Kırcami Uygulama İmar Planı’nın askıya çıktığını açıkladı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz Size Geliyoruz” sloganlı Halk Günü toplantısına Yeşilova Mahallesi’nde devam etti. Fen İşleri Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen toplantıda Yeşilova Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Uysal, “Göreve gelir gelmez verdiğimiz sözü tuttuk. İlk işimiz imar planını yapmaktı. Gece gündüz demeden çalışarak planı tamamladık. Kırcami İmar Planı bugün askıya çıktı. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu. Planla ilgili farklı istekler ve talepler geldiğini de belirten Başkan Uysal, hukuken herkesin hakkını korumak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
1/1000’lik Kırcami Uygulama İmar Planı’nın Muratpaşa Belediyesi hizmet binası ikinci katta bulunan Plan Proje Müdürlüğü’nde görülebileceği belirtilirken, 5 Mart 2015 tarihine kadar askıda kalacak olan planın, Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Alan mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını kapsayan 1475 hektarlık alanı içerdiği bildirildi.