Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), İstanbul TÜYAP’ta 19. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) Fuarı’na stant açarak ilçenin tanıtımını gerçekleştirdi.
MATSO, 22- 25 ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen EMITT turizm fuarı’nda açtığı Manavgat standı’nda ilçe ve bölgenin tanıtımını gerçekleştirdi. 71 ülke ve 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla gerçekleşen fuarın açılışına MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ergen, Aykut Karasoy, Halit Torun ve Hakan Akar katıldı. 4 gün boyunca MATSO standında görevli personel tarafından ilçenin tanıtımına yönelik ziyaretçilere Manavgat’ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD’leri dağıtıldı.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, fuarın 19’ncu kez ziyaretçilere kapılarını açtığını, yapılan tanıtımın bölge turizmine katkı sağlayacağını ve bölge tanıtımı açısından verimli geçtiğini söyledi.