Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Bartın TOKİ İlkokulu öğretmeni Talat Yılmaz için okulunda tören düzenlendi.
Eskişehir’de düzenlenen Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Bartın TOKİ İlkokulu’nda görevli sınıf öğretmeni Talat Yılmaz (46) için okulunda tören düzenlendi. Törene Bartın Vali Yardımcısı Murat Karasu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve mesai arkadaşları katıldı. Meslektaşları ve öğrencilerinin gözyaşlarına hakim olamadığı törende öğretmenin kardeşi olan Salih Yılmaz da gelen taziyeleri kabul etti. Yılmaz’ın cenazesi daha sonra kılınan cenaze namazının ardından memleketi Giresun’a yollandı.
KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
Eskişehir Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu’nda meydana olayda, Bartın Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün sporcularını, Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’na götüren Talat Yılmaz (46), müsabakaların devam ettiği sırada bir anda yere düşmüştü. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı evli ve 2 çocuk babası öğretmenin, olay yerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenmişti.