Antalya’nın Demre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden anne, baba ve oğulları gözyaşları arasında toprağa verildi. Baba ve oğul cemevinde düzenlenen cenaze töreninin, anne ise mezarlıktaki cenaze namazının ardından toprağa verildiler.
Antalya’nın Demre ilçesi yakınlarında Finike karayolunun 15’inci kilometresinde meydana gelen kazada, Demre’den Finike istikametine doğru gitmekte olan Ali Erdal Uçar idaresindeki 07 CLY 06 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak araçların mola verdiği ve bariyerlerin olmadığı Vites Burnu mevkinden denize uçmuştu. Kazada, sürücü Ali Erdal Uçar (37), yuvarlanma esnasında otomobilden dışarıya savrularak kayalara çarparak hayatını kaybetmiş, eşi Nilgün Uçar ve çocukları 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Deniz Uçar ise birbirlerine sarılmış vaziyette hayatlarını kaybetmişti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, Sahil Güvenlik ve itfaiye ekipleri araçtaki cenazeleri güçlüklü çıkarabilmişti.
GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Kazada hayatını kaybeden Ali Erdal Uçar, eşi Nilgün Uçar ve çocukları Deniz Uçar bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Baba ve oğul için Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi’nde bulunan cemevinde cenaze töreni düzenledikten sonra cenazeleri Yeniköy Mezarlığı’na getirildi. Cenazelerin toprağa verilmesinin ardından Nilgün Uçar için cenaze namazı kılındı. Ailelerin katıldığı cenaze namazının ardından Nilgün Uçar’ın cenazesi toprağa verildi.
Nilgün Uçar’ın babası Veli Büyük taziyeleri kabul ederken, cenazeye Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mitat Yolcu da katıldı.