İnönü Üniversitesi Uluslararası Kısa Film Festivali için Malatya’da bulunan akademisyen, yönetmen ve sinema oyuncularından oluşan jüri üyeleri, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret ettiler.
Rektörlük Makamında gerçekleşen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ’ın da hazır bulunduğu ziyarete Prof. Dr. Aytekin Can, Prof. Dr. E. Nezih Orhon, Aytekin Çakmakçı (Görüntü Yönetmeni), Emel Çelebi (Yönetmen) ve oyuncular Faik Ergin, İpek Tuzcuoğlu ve Aslı Şahin katıldı.
Konuklara İnönü Üniversitesi ile ilgili bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Üniversitenin tamamlanan projeleri ve devam eden çalışmalarını anlattı ve kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İnönü Üniversitesindeki gelişmeleri büyük bir hayranlıkla izlediklerini belirten konuklar, özellikle yerinde gördükleri ve ülkemizin her bölgesine örnek olabilecek Güneş Enerjisi Santrali, Karaciğer Nakli Hastanesi ve bu anlamda sağlanan başarılar için Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür ettiler.
Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’in konuklarına Üniversitenin 40’ıncı Yıl Plaketi’ni hediye etmesi ve toplu fotoğraf çekilmesiyle tamamlandı.