1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, yeni sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Zıvalıoğlu, bu hafta sahalarında ağırlayacakları Kayseri Erciyesspor’u da yenerek 2’de 2 yapmak istediklerini belirtti.
TFF 1. Lig’in ilk haftasında Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan 1461 Trabzon’da keyifler yerinde. Teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, kulüp medya merkezine yaptığı açıklamada, Yeni Malatya karşısında kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Yeni Malatyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Bundan sonra da maçlar zor olacak. Çünkü her takımın kendine göre hedefleri var" dedi.
Zıvalıoğlu, Yeni Mayatyaspor’da iyi mücadele ettiğini ancak oyuncularının yüreklerini ortaya koyarak çok iyi mücadele ettiklerini vurguladı. Tüm futbolcuları kutladığını ifade eden Hamdi Zıvalıoğlu, herkesin de 1461 Trabzon’a inanarak destek vermesini beklediğini belirtti.
Cumartesi günü Avni Aker’de Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını da belirten Zıvalıoğlu, "Bu maçın hazırlıklarına başladık. Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız müsabakayı taraftarlarımızın desteğiyle kazanarak hem iki de iki yapmak hem de evimizdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Futbolcularımın da bu düşünce içerisinde olduklarını biliyorum. Bu nedende tüm taraftarlarımızı bize destek olması için Cumartesi akşamı Avni Aker’e davet ediyorum" şeklinde konuştu.