Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) gurubunda Cizrespor ile 12 Bingölspor takımları arasında oynanan şampiyonluk maçında Cizrespor 12 Bingölspor ile 0-0 berabere kalarak 56 puanla şampiyon oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu BAL gurubunda lider Cizrespor’un cezası nedeni Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nda oynadığı şampiyonluk maçında 12 Bingölspor ile berabere kalarak gurubunda şampiyon olup Spor Toto 3. Lig’e yükselmeye hak kazandı. BAL gurubunda şampiyon olan Cizrespor, 2007 yılında veda ettiği profesyonel lige 8 yıl aradan sonra tekrardan geri döndü. 2007 yılında profesyonel ligden amatör lige düşen ve 8 yıl boyunca 3. lige yükselmek için amatörde mücadele eden Cizrespor, cezası nedeni ile Şanlıurfa’da GAP Arena Stadyumu’nda oynadığı şampiyonluk maçında en yakın takipçisi 12 Bingölspor ile 0-0 berabere kaldı. Golsüz eşitlik ile biten maç sonucuna Cizrespor 56 puanla şampiyon olup Spor Toto 3. Lige çıkarken, 12 Bingölspor ise 54 puanla 2 sırada kaldı.
Cizrespor’un şampiyon olmasından sonra Cizre sokakları panayır alanına döndü. Formalarını giyen, bayraklarını eline alan Cizreliler özel araçları ile şehirde tur atarak şampiyonluk sevincini kutlamaya başladı. Cadde ve sokakların panayır alanına döndüğü Cizre’de halk ve taraftarlar takımlarının Cizre’ye dönmesini bekliyor.