Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmaya önem verdiklerini belirten Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Ziraat Türkiye Kupası, Bölgesel Amatör Lig'den Süper Lig'de oynayan tüm takımları kapsadığından Türkiye'nin en önemli spor organizasyonlarından birtanesi. Samsunspor yönetimi olarak kupada gruplara kalmaya büyük önem veriyoruz. Çünkü gruplara kalınca 6 maç oynayacağız. Burada bir çok genç oyuncumuzu oynatıp onlar hakkında karar vereceğiz. Menemen Belediyespor ile eşleştik. Hayırlı olsun, sahamızda oynayacak olmamız da büyük avantaj. Gruplara kalmak için sahaya çıkacağız" dedi.

'DENİZLİ MAÇI ÖNEMLİ HALE GELDİ!..'
Denizlispor maçı gelinen noktada önemli maçlardan birtanesi haline geldiğini belirten Zeren, " Takımda keyifler bozuk olsada ben inanıyorum ki önümüzdeki süreçte birlik ve beraberlikle bunun üstesinden geleceğiz. Denizlispor maçında sahaya kazanmak için çıkacağız. Samsunspor taraftarlarının da hafta sonu maç için bir organizasyon yaptığını öğrendik. Bilet noktasında da indirim talep ettiler. Yönetimimizin taraftarların bu isteğine cevap vereceğini düşünüyorum. Oyuncularımızın performansları zaman zaman aşağı inebiliyor ama bazı oyuncularımız da iyi performans sergiliyorlar. Takım içerisinde önemsediğimiz bir kaç arkadaşımızın performansından yeteri kadar verim alamadık. Onlar da kendine gelince takımızın durumu düzelecek. Üzerimizdeki bu karabulutların yakın zamanda kaybolacağını düşünüyoruz. Samsunspor bu süreci atlatacaktır. Bunda kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?
Teknik direktör sorununa çözüm arayan Samsunspor'da Zeren iki hocayla görüştüklerini belirterek, "Teknik direktörlük için görüştüğümüz iki isim var. Başkanımız bunlarla temas halinde. Bir iki gün içerisinde netleşeceğini düşünüyorum. Kenan Hoca aslan gibi Samsunspor'ludur. Bizim Kenan Yelek ile bağımız idareci-teknik heyet ilişkisinden öte. Kenan hoca Samsun'a önemli katkılar verdi. Bundan sonra da verecektir. O nasıl arzu ederse o şekilde olacaktır. Biz Kenan hocanın yeni gelecek ekipte olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Haber: Ali BİROL