IĞDIR (İHA) – Iğdırlı iş adamı Yılmaz Okuklu tarafından organize edilen programla kentte görev yapan memurlar için moral gecesi düzenlendi.
Bir düğün salonunda düzenlenen geceye, kentte görev yapan memurlar aileleriyle birlikte katıldı. Akşam yemeğinin ardından konserle devam eden program, yöresel halk oyunları gösterisiyle sürdü. Programı düzenleyen Yılmaz Okuklu, memurlara kaşkol ve bere hediye etti.
Programdaki konuşmasında Azerbaycan ve Türkiye arasında ticari hacmin genişlettiğini anlatan Okuklu, memurların Iğdırlıların hayatını kolaylaştırmak için özverili bir şekilde çalıştığını ve onlara moral vermek için bu programı organize ettiklerini söyledi. Okuklu, iş hayatında elde ettiği kazanımları Iğdır’daki vatandaşlar için harcadığını vurgulayarak, "Çok şükür iyi bir iş hayatım var ve iyi bir noktaya geldim. Artık doğduğum bu topraklara en iyi ve en güzel hizmeti getirmek için çalışıyorum. Bu konuda hükümetimizin de desteği arkamdadır. İnşallah Iğdır’ı çok daha güzel bir noktaya getireceğiz" dedi.
Iğdır’daki temel sorunların çözümü için projeler hazırladıklarını vurgulayan Okuklu, "Iğdır, uzun yıllardır kalkınma ve gelişme noktasında komşu illere nazaran geride kaldı. Bunun nedeni de iyi şekilde siyasette temsil edilememesidir. Ben de bu noktada görev üstleneceğim. İnşallah AK Parti’nin hedefleri doğrultusunda yeni Türkiye’nin yanında yeni Iğdır’ı birlikte oluşturacağız. Iğdır, artık bölgesinin en önemli şehri haline gelecek. Bunun için de elimden geleni yapmaya hazırım. Iğdırlıların hak ettiği hizmeti getirmek için çalışacağım" diye konuştu.
Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Malik Akşit de, düzenlenen program dolayısıyla Okuklu’ya teşekkür etti.