Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da futbolcuların maç başı, teknik heyet ve personelin ise maaş ödemeleri yapılarak, zorlu Bursa deplasmanı öncesinde moral ve motivasyon takviyesi yapıldı.
Kulüpten yapılan açıklamada, sponsorların desteğiyle toplam 180 bin lira ödeme yapıldığı kaydedilerek, 10 Şubat 2015 tarihi itibarıyla teknik heyet, futbolcu ve personele borç kalmadığı dile getirildi. Açıklamada, “Sponsorlarımızın verdiği maddi destekle futbolcularımıza maç başı, teknik heyet ve kulüp personelimize ise maaş ödemesi yapılmıştır. 10 Şubat 2015 tarihi itibarıyla, ödeme planına göre gelecek aylarda ödenecek ücretler dışında teknik heyet, futbolcular ve personele borcumuz kalmamıştır. Kulübümüz şeffaflık örneği sergileyerek, bu gibi durumlarda kamuoyunu aydınlatmaya devam edecektir. Her zaman olduğu gibi yine katkılarını esirgeyen sponsorlarımıza ve başkanımız Feyzi İlhanlı’ya teşekkür ediyoruz” denildi.
BURSA HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR
Pazar günü Yeşil Bursaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı takım, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Gölcükspor maçında kırmızı kart gören Enis ve İbrahim bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Ali, takımla idmanları sürdürürken, ameliyat olan Halil ise takımdan ayrı olarak özel çalışıyor.