Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "2014 yılında altyapıdan eğitime bir çok konuda güzel işler yaptık, 2015 ise Köşk yatırıma doyacak" dedi.
Köşk Belediye Başkanı Kılınç, 2014 yılını değerlendirerek, 2015 yılında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Köşk ilçesinin 56 yıldır süre gelen alt yapı sorununu çözüme kavuşturduklarını söyleyen Kılınç, "İlçemizdeki alt yapı sorununu çözmek adına kanalizasyon ve yağmur suyu projemizi tamamladık. Şu anda bozulan yollar ve sokakların parke taşı döşeme işlemleri devam etmekte. Mayıs ayında bu işlemde tamamlanarak ilçemiz güzel bir görünüme kavuşacak. 2014 yılında mutlu olduğumuz bir diğer konu ise Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Köşk İmam-Hatip Orta Okulu ve 100. Yıl Atatürk İlkokulu’nun eğitim öğretime başlamasıdır. Belediye olarak mahallelerde ikamet eden engelli vatandaşlarımıza ulaşarak ihtiyaçları doğrultusunda tekerlekli ve akülü sandalyelerin dağıtımlarını gerçekleştirdik. 2014 Köşk’ün başarı yılı oldu" dedi.
"2015’DE KÖŞK YATIRIMA DOYACAK"
2015 yılında Köşk için çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Kılınç, "Köşk Hükümet Konağı, AVM Projesi, Köşk ilçe hastanesi, spor salonu gibi projelerimiz var. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımız hız kesmeden 2015 yılında da devam edecektir. Geçen sene birçok başarılı işe imza attık, bu sene Köşk’ün proje ve yatırım yılı olacak, ilçemiz yatırıma doyacak" diye konuştu.