Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Hocalı Katliamının 23. Yıldönümünde yazılı bir mesaj yayınladı. Konak, “Ermeni kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen katliam nedeniyle Ermenistan’ı bir kez daha esefle kınarken, şehitlerimize Allah’tan rahmet, dost ve kardeş Azerbaycan Devleti’ne başsağlığı diliyorum” dedi.
Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, 23 yıl önce bugün Ermeni kuvvetleri tarafından Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında gerçekleştirilen Hocalı katliamını kınayan yazılı bir mesaj yayınladı. Katliamın yıldönümünde Azerbaycan Devleti’ne başsağlığı dileyen Konak mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bugün, 26 Şubat 1992 tarihinde Ermenistan’ın tüm medeni dünyanın gözleri önünde yaptığı ve 613 Azeri kardeşimizin ölümü ile sonuçlanan Hocalı Katliamının 23. Yıldönümü. Türkiye ve Azerbaycan Halkının bağrında 23 yıldır kanayan bir yara olarak kalan ve Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesi’ndeki Hocalı Kasabasında Ermeni kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen katliam nedeniyle Ermenistan’ı bir kez daha esefle kınarken, şehitlerimize Allah’tan rahmet, dost ve kardeş Azerbaycan Devleti’ne başsağlığı diliyorum.”