Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in futbolun paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı futbol buluşmalarının 3.’sü 15 Nisan’da Edirne’de yapılacak.
Toplantıya Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde bulunan profesyonel kulüpler ve BAL Ligi kulüplerinin başkanları, futbol şube sorumluları, teknik direktörleri, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleri ile bu illerin ASKF ve TÜFAD başkanları, BESYO müdürleri, Gençlik ve Spor il müdürleri, Milli Eğitim il müdürleri, futbol il temsilcileri, İl Hakem Kurulu başkanları ve belediyelerin spor teşkilatı sorumluları katılacak.
RYS Otel’in ev sahipliği yapacağı futbol buluşmaları kapsamında ilk toplantıda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 15 Nisan Çarşamba günü saat 10.30’da kulüplerin teknik direktörleri, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleri ile bir toplantı gerçekleştirecek.
Edirne’deki futbol buluşmalarının ikinci toplantısında Terim, 16 Nisan saat 15.00’da kulüp başkanları ve futbol şube sorumluları, futbolun paydaşları, bürokratlar, BESYO müdürleri, belediye sorumluları, futbol il temsilcileri, İl Hakem Kurulu başkanları ile bir araya gelecek.